EtusivuUncategorizedMAANJÄRISTYS, 17. MARRASKUUTA, PIDÄTYKSIÄ JA MIELENOSOITUKSIA

Kommentit

MAANJÄRISTYS, 17. MARRASKUUTA, PIDÄTYKSIÄ JA MIELENOSOITUKSIA — 2 kommenttia

  1. Voi kamalaa, täällä tuosta Lefkaksen maanjäristyksestä ei oikeastaan juurikaan kerrottu, se meni ohitse vain lyhyellä maininnalla. Itse olen saarella lomaillut kerran ja ihastunut ikihyviksi. En silloin kylläkään tiennyt, että siellä saattaa esiintyä noin voimakkaita järistyksiä. Ikävä lukea, että kuolonuhrejakin oli, ja että se kaunis Egremnin ranta sai kokea noin kovia. Aiotaankohan se raivata jälleen ensi kesäksi auki, jotta turistit pääsevät siitä nauttimaan? Huimalta kuulostivat myös maanviljelijöiden elämään tulevat muutokset, eikö siellä tosiaan ole porrastettua verotusta?

  2. Miljalle vastaukseksi, että kukaan ei vielä osaa sanoa, voidaanko Egremnin rantaa raivata entiseen uskoonsa, tuhot ovat sen verran mittavia. Monin paikoin upeasta hiekkarannasta kun ei ole enää mitään jäljellä, vaan yllä pelottavasti häämöttänyt jyrkänne on kirjaimellisesti valunut ihan vesirajaan saakka. Tällä hetkellä asia ei edes ole viranomaisten tai paikallisten mielessä, sillä jälkijäristyksiä on koettu jo pitkälti toista tuhatta ja monet niistä ovat olleet voimakkaita. Ensin täytyy odotella tilanteen rauhoittumista, johon voi mennä kuukausia ja vasta sitten päättää Egremnin kohtalosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>