EtusivuUncategorizedKREIKKA & PAKOLAISET

Kommentit

KREIKKA & PAKOLAISET — 3 kommenttia

  1. Nousi tosiaan hiukset pystyyn jo tuota lukiessani! Kreikalla on kieltämättä paha ongelma käsissään, eihän noita pakolaisia voi sinne merellekään jättää ajelehtimaan, vaikka sitä taktiikkaa onkin muilla maailmankolkilla jo kokeiltu. Ihmisiä hekin ovat ja suurin osa on aidosti avun tarpeessa. Miten Kreikka aikoo tuon pakolaisvirran hoitaa, onko asiasta ollut siellä julkisuudessa puhetta? Eihän noin velkainen ja huonosti menevän talouden maa voi millään elättää vuosittain esimerkiksi noita mainittuja 100 000 lisähenkeä. Taitaa olla jo omien kansalaisten huolehtiminen työn ja tuskan alla ja humanitääristä kriisiä pelätään. Kyllä on EU:n aika puuttua tilanteeseen ja viisaiden keksittävä keino sulkea Euroopan rajat jollain konstilla.

  2. Oltiin syyskuussa 2015 lomamatkalla Kosilla.Hotellimme sijaitsi Lambi rannalla joka oli joka yö pakolaisten rantautumispaikka.Aamuisin todistimme järkyttävää näkyä kymmenine puhkottuine kumiveneineen,satojen pelastusliivien ,vaatteiden ja hedelmien sekamelska.Pitkin päivää ajelehti mustia uimarenkaita rantaan.Kosin satama ja vanhakaupunki oli täynnä pakolaisia. Näimme sitä mitä kukaan ei haluaisi lomallaan nähdä… ihmiset olivat kuin karjaa. Niin surullista ja ahdistavaa. Nyt olemme lähdössä elokuussa Samokselle toivon että siellä ei olisi samanlainen tilanne.

  3. Myös me olemme lähdössä Samokselle Votsalakiaan nyt toukokuussa. Missään ei mainita, kuinka pakolaiset näkyvät siellä katukuvassa ja kuinka huonokuntoisia ihmisiä sinne saapuu. Mitään pakolaisia vastaan minulla ei ole, mutta pelottaa, että täyteen lastatut veneet kaatuvat, ja osa ihmisistä ei selviä maihin hengissä. Olisiko joku Samoksella lähiaikoina käynyt voinut kertoa enemmän?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>